top of page

                                  Korpikokous -

 

kokousta korvessa, virkisty virka-aikana!

Kokoustilat voivat olla myös ulkona!

Pitäkää workshop paikassa,

jossa ajatus saa happea ja kehokin uusia voimia!

Nuotioletut asiakkaille

Arctic Hike Helsingin koulutetut eräoppaat Markus Maulavirta ja Ari Talusén vie tiiminne turvallisesti metsän rauhalliseen kolkkaan kokoustamaan. Kuljemme parin kilometrin verran läpi Suomen metsäisimmän metsän Sipoonkorven kansallispuistossa, ohi lapinsuon ja muinaismeren rantakivikoiden. Reitin aikana aistit avautuvat ja rauhoittuvat tuottamaan innovatiivisia ideoita päivän tarpeisiin.

Me huolehdimme rennosta ilmapiiristä, tarjoilusta ja asiallisista välineistä, kuten fläppitaulusta ja makkaratikuista. Myös wc-tilat ovat lähistöllä käytettävissä.
Ruokailun tason räätälöimme mielellämme  paremmaksikin. Lounaaksi esimerkiksi kirkas haukikeitto tai loimulohi, hiillosjuurekset ja puolukka-majoneesia? Nuotioletut kuusenkerkkäsiirapilla? Nokipannukahvit ja kotona leivotut luomukorvapuustit kuuluvat tietysti asiaan.

Asiakkaidemme palautteen perusteella uskallamme luvata, että miellyttävämpää ja silti tehokasta tapaa kokoustaa on vaikea keksiä.

Ota yhteyttä niin sommitellaan teidän tarpeisiinne sopiva kokonaisuus!

Varaus:  Valitse alustava osallistujamäärä ja päivämäärä. Pyydä tarjous niin lähetämme sinulle ehdotuksen antamiesi tietojen perustella.

​Retken aloituspaikka:  Sopimuksen mukaan.

​Osallistujamäärä:  alkaen 6 henkilöä

​Retken vaativuus:  Valitsemme reitit ryhmänne kuntotason mukaisesti.

​Soveltuvuus:  Normaalikuntoisille, ulkoilmasta ja hyvästä ruoasta pitäville. Yritysten ja yhteisöjen tiimipäivän ohjelmaksi, suunnittelupäivän pitopaikaksi, palaveri- ja kokoustilaksi

​Kielet:  suomi, englanti

​Hinta:  Peruspaketti alkaen 60e sis. alv/hlö/3 h.

​Hintaan sisältyy:  Ammattitaitoinen opastus, tarvittavat kokousvälineet, nokipannukahvit, pakuritee, mehu ja kotoisat leipomukset.

Vakuutukset:  Asiakkaalla oltava oma tapaturmavakuutus. Yrityksellä on oma vastuuvakuutus.

​​​Kelpoisuus:  Oppailla on luonto- ja eräoppaan ammattitutkinto ja siihen liittyvät turvallisuuskoulutukset.

​Ota mukaan:  Sään mukainen vaatetus, metsäpoluille soveltuvat jalkineet ja oma vesipullo.

Arctic Hike Helsinki logo

Hyvä yritys menee metsään!

bottom of page