Kuusijärven Talvirieha

January 17, 2016

Kuusijärvellä riehattiin pakkasessa, mikä olikin saanut väkeä paljon liikkeelle. Cafe Kuusijärvi, Vantaan Jääkarhut ry, Vantaan Latu ry, Exture, TriForFun ja Arctic Hike Helsinki olivat paikalla väkineen esittäytymässä. Tunnelman lisäksi pakuriteet, korvapuustit, hernerokka ja saunat olivat lämpimiä.

 

Arctic Hike Helsingin järjestämä maailman lyhyimmän luontopolun varrella tunistettiin eläinten lumeen jättämiä jälkiä. Nehän olivatkin jänis/rusakko, orava, metsähiiri/myyrä, hirvi ja kettu! Idearikkaan yleisön ehdotuksista voi poimia sellaisia kuin saukko, ilves, pikkukenguru ja karhu.

 

Onnetar arpoi voittajat, joiden nimet on julkaistu facebook-sivullamme www.facebook.com/Arctic-Hike-Helsinki .

 

Mahtavina palkintoina olivat Partioaitan lahjoittamat Helsingin Villasukkatehtaan villasukat, Sätilan pipot sekä Himnepan villatumput. Himnepan hyvää tekevät, käsintehdyt villatuotteet tulevat Nepalista. Tuotteiden myynnistä saadusta tuotosta osa palautuu takaisin Nepaliin, jossa varat käytetään esim. lapsien koulutuksen tukemiseen. Tuotteet ovat saatavilla Partioaitan myymälöistä. Lisäksi arvottiin Arctic Hike Helsingin lahjoittamat leffaliput "Järven Tarina"-elokuvaan!

 

 

Please reload

Postaukset:

February 14, 2020

Please reload

© 2015 Arctic Hike Helsinki / Ari Talusén