top of page

Kevät keikkuen tulee!

Vaihteleva Suomen ilmasto oli tehdä tepposen, kun järjestelimme kevätsäitä japanilaisille vieraillemme. Pekka Pouta ennusti lumisateen pilaavan kevätretkemme ennen kuin se oli edes alkanut.

Aamulla maisema oli kuitenkin kauniisti lumen kuorruttama; Sipoonkorpi oli pukeutunut parhaimpiinsa vieraitamme varten. Tunnelmallinen patikka haukikeittoineen ja anthotyyppeineen teki vaikutuksen kaikkiin osallistujiin, myös oppaisiin.

The changing climate in Finland was to make a prank when we arranged spring weather for our Japanese guests. Pekka Pouta predicted the snowfall to spoil our spring expedition before it had even begun. But in the morning the landscape was beautifully covered with snow; Sipoonkorpi National Park was dressed for the best of our guests. An intriguing hike with pike soup and anthotyping impressed all participants, including guides.

Postaukset:
bottom of page