top of page

Korpifilosofiaa kesäyössä

Odotamme innolla, kuinka yleisö ottaa vastaan Korpifilosofiaa kesäyössä-retkemme Sipoonkorpeen, osana Luonnonpäivät 2017 juhlavuotta

ja sen Rakastu kesäyöhön-tapahtumaa.

Metsä on Suomessa kaikkialla. Se on monenlaisen toiminnan perusta, virkistyksen lähde ja kulttuurin kestoteema. Harvoin kuitenkaan pysähdymme tarkemmin pohtimaan sitä? Mistä oikein puhumme kun puhumme metsästä? Mitä koemme kun koemme metsän? Onko kaikki luonnossa kaunista? Tämä retki Suomen metsäisimpään metsään Sipoonkorpeen johdattaa metsän filosofiseen tarkasteluun keskustelun ja havainnointitehtävien kautta. Uppoudumme metsän olemukseen, sen kokemiseen ja siihen liittyviin myytteihin kirjaimellisesti ruohonjuurten tasolta. Pääkysymys on, mitä on metsän kokeminen ja voimmeko saada siitä jotain elämäämme? Retki sopii kaikille, jotka haluavat tutustua metsään ja omaan metsäkokemukseensa filosofian keinoin, eikä ennakkotietoja tarvita. VTM, filosofian opettaja Akseli Huhtanen www.akselihuhtanen.net/, johdattelee meidät Sipoonkorven kesäyöhön teemoinaan metsän kokemus, metsän myytit ja metsän estetiikka. Mukana myös Arctic Hike Helsingin luonto- ja eräopas, valokuvaaja Ari Talusén. www.arctichikehelsinki.com/ Ilmoittaudu 15.6. mennessä viestillä tälle sivulle tai info@arctichikehelsinki.com, ari@talusen.fi, 0400 879500 / Ari Maksuton bussikuljetus Helsingin keskustasta, Kiasman edestä 17.6. klo.17.00. Autossa on tunnus Luonnonpäivät/Sipoonkorpi. Auton reitti: Kiasma- Hakaniemi- Kalasatama- Herttoniemi- Itäkeskus- Knutersintie- Hindsby- Sipoon vanha kirkko- Jokivarrentie- Länsitie. Paluu samaa reittiä Helsinkiin sunnuntaina 18.6. alkaen klo. 11.00 . Omalla autolla tullaan Sipoonkorven kansallispuiston pohjoiselle parkkipaikalle Länsitie 152. Varusteina säänmukaiset ulkoiluvaatteet ja jalkineet, muistiinpanovälineet, teltta, makuupussi, makuualusta, omat eväät, ruokailuvälineet ja juomapullo. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro, haluatko paikan puolijoukkueteltassa. Paikkoja rajoitetusti. Olemme osa Luonnonpäivät 2017 -tapahtumaa Sipookorven Luontoyrittäjät ry:n kanssa.

Postaukset:
bottom of page