top of page

Ensi viikko on Lasten lintuviikko!

Kokemustemme mukaan lapset ovat luonnostaan uteliaita luonnossa liikkujia. Lasten kanssa aikuinenkin huomaa ympärillään asioita, joiden ohi tulisi muuten käveltyä. Tämän vuoksi täytyykin tässä mainostaa Birdlife Suomen järjestämää Lasten lintuviikko - tapahtumaa, johon voi osallistua vaikka oman perheen kanssa. Lasten lintuviikon retkellä ei tarvitse tunnistaa lintulajeja, vaan tarkoitus on yhdessä havainnoida, mitä linnut tekevät. Lintujen pesintä kiehtoo sekä lapsia että aikuisia, ja toukokuun lopulla monien lintujen pesimäaika on parhaimmillaan, joten havaintoja on helppo tehdä kaikissa ympäristöissä.

Tapahtuma on maksuton ja ikärajaton, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Havainnot ilmoitetaan verkkolomakkeella 26.5. mennessä, ja Birdlife Suomi arpoo osallistujien kesken kivoja palkintoja. Retkelle voi siis lähteä minne vain, kuten puutarhaan, lähimetsään, joen rantaan tai vaikka vain koulun pihalle! Lisätietoja ja maksutonta materiaalia löytyy täältä: https://www.birdlife.fi/tapahtumat/lasten-lintuviikko/ Hauskoja havaintoja ja yhdessä oloa ensi viikkoon!

Joutsen Töölönlahdella

Postaukset:
bottom of page