top of page

Metsämessut 2019 ja Nuku yö ulkona- tapahtuma 31.8.2019

Sipoonkorven luontoyrittäjät polkaisevat jälleen koko perheen maksuttoman tapahtuman Metsämessut 2019 pystyyn lauantaina 31.8.2019 alkaen klo 14 Sipoonkorven kansallispuistossa Bergströmin torpalla. Samalla vietetään myös Nuku Yö Ulkona- tapahtumaa ja juhlitaan Suomen luonnon päivää.

Tapahtumassa voi tutustua retkeilyyn ja metsäilyyn liittyviin asioihin samalla kun maistelee tarjolle tulevia luonnon antimia ja istuskelee nuotion äärellä. Tapahtumaan on tulossa huima kattaus luontovalokuvanäyttelystä fatbikepyöriin. Päivä huipentuu iltanuotiokeskusteluun Radio Suomen Minna Pyykön vetämänä.

Illan kääntyessä yöksi voit vetäytyä Liizi Oy:n paikalle tuomiin telttoihin tai tentsileen yöpymään!

Tapahtumasta on julkaistu Facebook- sivu, josta löydät tarkemman ohjelman ja saapumisohjeet:

Tule mukaan, ja tuo ystäväsikin!

Postaukset:
bottom of page