top of page

Minne kannattaisi lähteä lepakkoretkelle? Entä missä voisin nähdä saukon? Lue tämä!


Kuva: Terhi Yliselä, Sipoonkorpi, Luontokohdeopas

Nyt on eräilytoveri ja luontokuvaaja Kai Hypén tehnyt oppaan sinulle, joka haluat löytää ennen kokemattomia polkuja Uudenmaan sydämessä sijaitsevassa Sipoonkorven kansallispuistossa! Opas esittelee kansallispuiston kauneimmat lammet, kalliot, suot, purot ja lehdot eläimineen ja kasveineen. Jos sinua kiinnostaa esimerkiksi jokin tietty lintulaji, voit katsoa oppaasta minne sitä kannattaisi lähteä etsimään. Tai jos samoilet kansallispuistossa muuten vaan, voit kaivaa oppaan välillä repusta ja tutkia, mitä juuri sillä seudulla saatat ympäriltäsi löytää. Opas on tehty yhteistyössä Karttakeskuksen kanssa, ja kohteet ja niille johtavat reitit onkin koottu selkeille kartoille, joiden avulla luonnossa liikkuminen on helppoa.

Oppaan voi tilata täältä: https://visitsipoonkorpi.johku.com. Vahva suositus luonnonystävän kirjahyllyyn ja retkireppuun! Arctic Hike Helsinki toivottaa mahtavia kesän löytöretkillä kaikille!

Postaukset:
bottom of page