top of page

Halipula? Nyt sen voi helposti korjata!

Osana ensi lauantain Suomen Luonnon päivää vietetään tällä viikolla 26.8.-1.9.2019 valtakunnallista puunhalausviikkoa. Tämän vuoden puunhalausviikon teemana on puiden monimuotoisuus. Tarkoituksen on osoittaa, että arvostamme ympäristömme viheralueita, kuten metsiä, puistoja ja luontopolkuja. Myös Arctic Hike Helsinki on mukana juhlistamassa Suomen luonnon päivää ensi lauantaina Metsämessuilla Sipoonkorven kansallispuistossa. Viimeistään siellä voit etsiä sen juuri sinua miellyttävän puun, ja antaa sille kunnon halauksen! Ota omasta rutistuksestasi kuva, voit jakaa sen somessa #puunhalausviikko.

Teemaviikon järjestävät Viherympäristöliitto, Maa- ja kotitalousnaiset ja Luonnonvarakeskus. Yhteistyökumppanina SYKE.

Puunhalaus

Postaukset:
bottom of page